STAD AT HOME challenges

Wij dagen jou uit!

Scholen, sportscholen, bedrijven, horecagelegenheden en nog veel meer andere zaken in Nederland zijn inmiddels gesloten! Het zal niemand zijn ontgaan: de corona crisis is een feit! Dat betekent extra vaak handen wassen, minstens 1,5 meter afstand houden en sociale contacten vermijden zodat we met elkaar de besmettingen hopelijk kunnen controleren! Dus social distance it is..

Social Distance

Sommige jongeren zullen blij zijn met dit nieuws. Lekker gamen, netflixen, chillen en iedere dag uitslapen. Een paar dagen is dat leuk, maar daarna gaat dat toch vervelen. Iedere dag thuis zitten en niks doen is natuurlijk hartstikke saai. Om de dagen wat leuker te maken hebben wij iets bedacht! De “STAD AT HOME challenge”.

STAD AT HOME challenges

Deze week komt er elke dag een vette challenge online. Wij geven natuurlijk een aantal tips en trics om deze zo goed mogelijk uit te voeren en dagen jullie uit om uit je luie stoel te komen en met ons mee te doen!

DAY 1: TikTok Challenge

Vandaag is de eerste challenge: een TikTok video! Ja, je leest het goed. Pak je telefoon erbij en dansen maar. Maak een account aan en ga naar geluiden. Kies daar een nummer. Wij hebben gekozen voor deze nummers: Corona virus – Spence of Witch Doctor – Cartoons. Probeer één van deze nummers op een leuke en creatieve manier neer te zetten. Plaats de video in je insta story en tag @stadleiden. Je mag de video ook sturen in onze dm. Just have fun & maak er iets grappigs van. Wij zijn benieuwd!!

Wanneer je klaar bent met de TikTok challenge kan je natuurlijk weer lekker achter de buis kruipen. Ook hiervoor hebben wij iedere dag drie leuke kijk-tips voor jou op een rijtje, dit keer van Richelle:

  • Chateau Meiland – Kijk.nl > Serie: humor, reality
  • White Chicks – Netflix > Film: humor, drama
  • Meisjes van plezier – Videoland > Serie: drama, erotisch
Deel dit via:
Redactie