Verse openbare kunst op een koude zondag!

Zondag 26 januari was de OK Leiden al vroeg in de weer om de panelen in elkaar te schroeven voor de eerste graffiti jam van het jaar. In recordtempo werden negen panelen in elkaar geschroefd en op het terrein geplaatst langs de Morsweg. Na het bevestigen van een aantal scheerlijnen tegen de wind, waren de panelen klaar om beschilderd te worden!

Een lekker bakkie koffie, een mooi paneel uitzoeken en nog even een praatje voordat de artiesten met hun spuitbussen aan de slag gingen. Ondanks dat het pas de tweede graffiti Jam was voor de OK Leiden, waren er toch veel nieuwe artiesten te zien.

Binnen no time werden de schetsen opgezet en begonnen de pieces vorm te krijgen. Er werden tips uitgedeeld, technieken bewonderd en iedereen had respect voor elkaar.

OK Leiden en haar plannen!

Dat er sinds mei 2019 nog niet eerder een graffiti jam is geweest, betekent niet dat Dennis heeft stil gezeten. Sterker nog, Dennis heeft zich in verschillende projecten vastgebeten! Zo heeft Dennis bij Awesome Leiden budget gewonnen voor zijn plan om de bouwput van de Lammeschans Driehoek om te toveren tot graffiti valhalla. Echter blijkt dat nog niet zo makkelijk. Het allerliefst zou Dennis hier een graffiti vrijplaats zien, maar de gemeente zou het toch liever in de vorm van een evenement zien. Hier voeren we nog steeds gesprekken over, dus wordt vervolgd!

Verder is Dennis keihard op zoet naar een vette plek voor een graffiti vrijplaats, want dat is zijn allergrootste droom voor Leiden. Onlangs hebben er gesprekken plaatsgevonden met de Meelfabriek, zij waren erg positief en gaan uitzoeken wat zij voor de OK Leiden kunnen betekenen.

En dan is er nog de samenwerking met Flo. Flo organiseert tijdens Hemelvaart een dikke skatedag op de Lammermarkt en heeft Dennis gevraagd om hierbij een graffiti jam te verzorgen. Super leuk en heel erg tof dat deze samenwerking is ontstaan!

Verse kunstwerken!

Met het ondergaan van de zon waren de meeste graffiti artiesten klaar met hun kunstwerk. Mooie kleurrijken panelen, strakke lijnen een een mega goede sfeer!

De komende tijd zal Dennis via de instagram van de OK Leiden alle graffiti werken showen! Dus check it out!!

Deel dit via:
Redactie