Heb jij ook een goed idee?

OK Leiden // Winterjam

Sinds de kick off van het Leidse graffiti collectief op 12 mei 2019 heeft Dennis zeker niet stilgezeten. Met een grote passie voor graffiti is het onmogelijk om mooie lege muren voorbij te rijden zonder mooie plannen te vormen.

Maar omdat nieuwe plannen tijd kosten en niet binnen een maand zijn gerealiseerd organiseerde Dennis in de tussentijd een vette graffiti Winterjam op de Morsweg!

OK Leiden Winterjam

Net als een normale graffiti jam is het concept hetzelfde, de OK Leiden biedt de schrijvers een plek om aan de slag te gaan met hun spuitbussen om een mooie piece te zetten. Net als de vorige keer kregen de schrijvers een aantal spuitbussen van de OK Leiden, dit keer mede mogelijk gemaakt door MTN/ Suit Up.

Met de allereerste jam wist Dennis 14 schrijvers te strikken en dat was te gek! Voor deze editie waren er weer een hoop nieuwe artiesten van de partij, daarom heeft Dennis voor wat extra panelen gezorgd. De sfeer was weer relaxed, iedereen maakte een praatje met elkaar en jong en oud gaven elkaar graag tips!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Check dan facebook of instagram van OK Leiden!

BLOG: Verse openbare kunst op zondag!


Resultaat: Verse kunst, nieuwe schrijvers en een heerlijk sfeertje!
Fase: Afgerond