Heb jij ook een goed idee?

Benefietavond ‘From the Heart Festival’

Nederland telt 1,4 miljoen (!!!) hart- en vaatpatiënten, dat is best wel veel. Maar wisten jullie ook dat er iedere dag 105 mensen sterven aan een hart- of vaatziekte? En dat er iedere dag 730 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen? Het hart is de motor van ons lichaam, dus best wel belangrijk dat dit goed werkt! Daarom organiseerde James een benefietavond!!

James McWilliam is 22 jaar en vindt iedere dood door hart- en vaataandoeningen er 1 te veel. Daarom heeft hij zich de afgelopen periode ingezet voor meer AED’s in Leiden. Een sluitend AED netwerk in Leiden is mega belangrijk, zodat er betere eerste hulp kan worden gegeven. Dit gaat James bijzonder aan het hart, want zijn ouders hebben in het verleden een kind verloren aan hart en vaatziekten. 

From the Heart Fest

Op zaterdag 18 januari 2020 organiseerde James een poppunk benefietavond genaamd ‘From the Heart Festival’. Tijdens de avond hebben verschillende (lokale) pop punk bandjes voor het goede doel keihard gespeeld! Daarnaast waren er ook vette prijzen te winnen door mee te doen met de loterij!

In totaal is er 463 euro opgehaald voor het goede doel. Helaas nog niet genoeg voor een AED, maar alle kleine beetjes helpen!

Partners

Een benefietavond kan natuurlijk niet zonder haar partners, daarom een dikke shout out naar:

Volg From the Heart Festival op Facebook en Instagram!

BLOG: 463 euro opgehaald voor het goede doel!
Leidsch Dagblad: Scheurende gitaren voor meer AED’s in Leiden


Resultaat: Een vette avond met een mooie opbrengst
Fase: Afgerond