463 euro opgehaald voor het goede doel!

Zaterdag 18 januari, de dag die voor James dik omcirkeld in zijn agenda stond. Na maanden hard te hebben gewerkt aan zijn concept, projectplan en de productie, was het ein-de-lijk zo ver! From the Heart Fest; De benefietavond voor meer AED’s in Leiden stond op het punt om te beginnen…

Om 16:00 uur hadden we met elkaar afgesproken zodat we genoeg tijd zouden hebben om versiering op te hangen en zodat de bands alvast een soundcheck konden doen. De bandleden werden allemaal stuk voor stuk met open armen ontvangen door James, zoals een echte gastheer dat doet!

James opent de avond in stijl!

Een klein beetje gespannen, maar super goed voorbereid startte de avond met een enthousiast openingswoord van James. Volledig in stijl gekleed in een zwart met rode hartjes pak. Daarna begon het eerste bandje te spelen en klonken de scheurende gitaren door Studio de Veste!

Het Leidsch Dagblad was aanwezig en schreef er een leuk stuk over!

Het publiek was enthousiast, de bands waren dankbaar voor de uitnodiging van James om op zijn avond te mogen spelen en als kers op de taart werd James aan het eind van de avond -tijdens zijn dankwoord- toegejuicht!

Het was te gek!

Deel dit via:
Redactie