KABOEM lanceert 4 nieuwe projecten het nieuwe decenium in!

Op zaterdag 14 december was het kantoor van STAD Leiden volledig omgetoverd tot hoofdkwartier van KABOEM. Een gevuld kantoor en een druk programma belooft veel goeds!

Maar op een lege maag kan men niet presteren, dus we starten de ochtend met taart! Iedereen werd welkom geheten door Whitney en Jonas en het eerste spel kon beginnen. Een stapel dozen, een shit load aan scharen en ductape en 15 minuten de tijd, dat waren de instructies voor iedere groep om een raceauto te bouwen. Iedereen ging mega fanatiek aan de slag en de mooiste creaties werden gebouwd! Na een kort parcours was de eerste winnaar van de dag bekend – en belangrijker, de spanning was eraf.

Terug op het hoofdkwartier gingen we aan de slag met brainstormen. Ieder groepje had een eigen raam met een groot vel papier om hier alles op te schrijven en uit te werken. We waren allemaal zo druk, de tijd vloog voorbij!

KABOEM ROOM

Na de lunch presenteerde Jonas en Whitney het volgende spel. Op het terrein waren 10 kluisjes verstopt, met in iedere kluis de naam van een project of een zin over een project van een deelnemende groep van KABOEM. Het groepje dat als eerste alle kluisjes had gekraakt en de juiste projecten bij de juiste zinnen had gelegd, had een pizza lunch gewonnen!

Pizza lunch it is voor Bob de Brouwer 2!

Na het spannende spel gingen alle teams aan de slag met een moodboard en het ontwikkelen van een bijpassend logo. Later op de dag waren Mirjam Flik van Cultuurfonds Leiden, Lech Bakhuizen van Awesome Leiden en Roel Gielkens van de Leidse Nachtraad ook aanwezig om tips en tricks te geven aan de teams.

De sfeer was goed en er werd hard gewerkt aan alle projectplannen. Iedereen sprak met elkaar over elkaars project en er werden gelijk leuke samenwerkingen gesmeed! Aan het einde van de dag was iedereen klaar om zijn eigen project te pitchen voor de jury!

4 nieuwe projecten!

De jury was blij verrast door het niveau van de projecten en de presentaties! Vette nieuwe ideeën voor Leiden belooft veel goeds voor 2020… Lees hieronder meer over de vette projecten die in 1 dag zijn gelanceerd:

Wij kijken terug op een te gekke dag en hebben heel veel zin om de teams te helpen met het realiseren van deze vette ideeën! Sleutelstad FM was aanwezig om verslag te doen van de dag, luister het hier!

Special thanks to Mirjam Flik (Cultuurfonds Leiden), Lech Bakhuizen v.d. Brink (Awesome Leiden), Avi Rewat (Fonds1818), Roel Gielkens (Leidse Nachtraad), Leung Wong (Moon creatief ontwerpbureau), Chris de Waard (Sleutelstad FM) en natuurlijk de STADjes Tobias Slingerland, Dennis Bonsen, Kavian Mirzaei, Richelle Nijssen, Ika Vedder, Manon Groot en natuurlijk Jonas Lelieveld!

Deel dit via:
Redactie