Heb jij ook een goed idee?

Bob de Brouwer 2

In 2019 hebben al veel jongeren uit het dorp en stad kennis gemaakt met Bob de Brouwer en zijn vrouw Germa. Bob vond het namelijk tijd worden dat de dorpers ook eens zouden mengen met de stadsjongeren.

Bob had een leuk feestje bedacht, maar vlak voor het feest kwam hij er achter dat het bier op was… Germa wist niet dat er een feestje was en had het allemaal weggegeven!!! Er zat dus niets anders op dan samen te werken met elkaar om alle ingrediënten te verzamelen, zodat Bob toch nog wat biertjes kon brouwen. Met succes!! Alle deelnemers hadden zo goed hun best gedaan, dan Bob genoeg bier had gebrouwen voor de rest van de avond. En er werd nog lang gefeest!

Bob heeft zo genoten van dit samenkomen, dat hij aankomend jaar na het schuurfeestseizoen weer een feest wil geven. Dit keer nog uitdagender, voor nog meer jongeren uit dorp en stad! Het moet afgelopen zijn met de vooroordelen, samen is altijd alles gezelliger!!

Jonas, Jaap, Rens, Sven en nieuw dit keer Luuk gaan in het nieuwe jaar weer een vet verhaal bedenken. Bob en Germa zullen weer van alles meemaken. Iedereen die zin heeft in een avond vol gezelligheid en avontuur zal weer worden verrast en in de beleveniswereld worden getrokken van Bob en Germa.

KABOEM

De jury vond het concept van de jongens uit Zoeterwoude ludiek en vernieuwend. Daarbij vinden ze het mega vet dat ze op deze manier de kloof tussen de jongeren uit de stad en het dorp willen verkleinen! Daarom hebben zij Bob de Brouwer 2 een financiele ondersteuning toegekend van 1.500 euro!

Lekker bezig boys!! Wij staan te popelen om de wereld van Bob en Germa weer in te duiken en weer te helpen met een mega vette avond neer te zetten!!


Fase: conceptfase