Heb jij ook een goed idee?

Carnavalshit tegen prestatiedruk!

Weg met die prestatiedruk!

Prestatiedruk, het komt steeds vaker voor en veel jongeren hebben er last van. Er worden te hoge eisen gesteld op het gebied van werk, school en zelfs in de privé omgeving. Ze hebben het gevoel dat ze maar één kans hebben en willen die niet verprutsen.

Om prestatiedruk op een leuke en creatieve manier onder de aandacht te brengen, hebben wij een carnavals hit geproduceerd om aan prestatiedruk een positieve twist te geven. Met dit nummer willen wij ervoor zorgen dat mensen zich herkennen in het nummer en zien dat het leven is om te leren en fouten te maken. En dat alles altijd wel weer goed komt. 

Carnavalshit

Een carnavalshit is natuurlijk niet zo maar gemaakt. Om een vet nummer te maken gingen wij natuurlijk op zoek naar de echte carnavalstoppertjes! We hebben gesproken met de enige echte Barry Badpak, een pakkende songtekst geschreven over prestatiedruk en een zanger gevonden die de tekst wilde inzingen voor ons. Om het nummer op te kunnen nemen konden we terecht bij jongerencentrum de Hype in Nieuw Vennep.

In een dag en twee avonden zat het nummer in elkaar. Het was mega leuk om dit nummer te maken en we hopen dat we veel jongeren inspireren om op een andere manier tegen prestatiedruk aan te kijken.

<<< Luister naar onze carnavals hit!

Thema: Prestatiedruk
Resultaat: Carnavalshit geproduceerd
Fase: Afgerond