EYES WIDE SHUT prikkelt al je zintuigen

EYES WIDE SHUT staat voor pure beleving!

Kavian en Tobias leggen de focus op de luisterervaring. Op 7 en 9 november hebben deze twee bazen twee avonden gehost in de Wibar, in samenwerking met het LIFF.

Op donderdag 7 november stond het programma in het teken van de technologie en innovatie die elektronische muziek hebben gevormd, en waarmee nog altijd de grenzen van het genre worden verlegd. Een documentaire, een experimentele live-set en een thematische dj-set vormden een avondvullend programma.

De avond startte met een introductie over de documentaire. De bezoeker werd hierdoor geïnformeerd over wat zij konden verwachten in de documentaire. Na de afloop van de documentaire zette Thomas Ankersmit de synthesizer aan. De synthesizer begon te grommen en het publiek was geboeid.

Na de LIFF special bleven veel bezoekers in verwondering zitten en begonnen met elkaar na te kletsen. De vibe was goed en de bezoekers vonden het leuk. Velen van hun gingen ook door deze beleving, de zaterdag bezoeken.

Zaterdag 9 november bracht EYES WIDE SHUT een hommage aan het nachtleven, uitgaanscultuur en de rave met de Schotse speelfilm ‘Beats’, gevolgd door een vette line-up! Tijdens de film ‘Beats’, brachten ze de bezoeker al in een goede beleveniswereld, de rookmachine ging aan, de lampen gingen knipperen en de bezoeker werd warm gemaakt voor de avond die hen nog te wachten stond.

Na de film werden de banken zo snel mogelijk opgeborgen. DJ SEBBA opende de avond met geniale jaren 90 techno en de dansvloer was officieel geopend. De ouwe gouden rave was gestart! De bezoekers gingen op in de muziek, er werd genoten en gedanst!

EYES WIDE SHUT Live speelt in op jouw zintuigen en legt de focus op het verhaal dat wordt verteld door de locatie, theorie en beleving.

Ga zo door boys, we hebben genoten!

Deel dit via:
Redactie