Heb jij ook een goed idee?

Eyes Wide Shut

Kavian Mirzaei (20) en Tobias Slingerland (21) kwamen een jaar geleden via de Kickstad campagne bij STAD terecht. Ze delen beide een passie voor kunst, cultuur en experimentele elektronische muziek. Deze passies smelten zij samen in hun concept genaamd Eyes Wide Shut! 

Eyes Wide Shut staat voor pure beleving, waarbij Kavian en Tobias de focus op de luisterervaring hebben gelegd. Met het programma-aanbod van de evenementen die zij organiseerden brachten zij diepgang, gevolgd door (eigen) beleving. 

WIBAR

De Wibar is de nieuwe culturele hotspot van Leiden. Een plek die een thuis biedt aan uiteenlopende vormen van kunst en cultuur. Een plek waar een frisse wind waait en nieuwe initiatieven zich kunnen ontplooien. Zo ook EYES WIDE SHUT.

Eyes Wide Shut x WIBAR x LIFF

Elektronische muziek wordt veel beluisterd en vaak geassocieerd met feestjes tot diep in de nacht. In de realiteit gaat het veel verder dan dat. Dit is voor Kavian en Tobias reden genoeg om het Leidse publiek mee te nemen in de geschiedenis van de elektronische muziekcultuur. Op 7 en 9 november mocten de boys twee avonden hosten in de Wibar, in samenwerking met het LIFF.

Op donderdag 7 november stond het programma in het teken van de technologie en innovatie die elektronische muziek hebben gevormd, en waarmee nog altijd de grenzen van het genre worden verlegd. Een documentaire, een experimentele live-set en een thematische dj-set vormden een avondvullend programma.

Op zaterdag 9 november brachten ze een hommage aan het nachtleven, uitgaanscultuur en de rave met de Schotse speelfilm ‘Beats’, gevolgd door een vette line-up!

Eyes Wide Shut Live speelt met jouw zintuigen en legt de focus op het verhaal dat wordt verteld door de locatie, theorie en beleving. Als je het aan ons vraagt is één ding zeker: een ervaring zoals deze, heb je nog niet vaak meegemaakt! Deze editie was een knallende inleiding voor al hun plannen!!

BLOG: WIBAR x LIFF
BLOG: Eyes Wide Shut prikkelt al je zintuigen

Volg de boys op facebook en instagram voor het laatste nieuws!


Resultaat: Twee avonden uitverkocht! En Leiden is een vet concept rijker!
Fase: Afgerond