Heb jij ook een goed idee?

Bob de Brouwer x Vossennacht

Stel je voor: het is vrijdagavond en je hebt zin in gezelligheid. Het soort gezelligheid dat ontstaat doordat je samen iets cools hebt gedaan, het soort gezelligheid dat er is wanneer er verschillende leeftijden bij elkaar komen en het soort gezelligheid dat ontstaat doordat nog niet alle details van de avond van te voren duidelijk zijn. Precies deze gezelligheid heeft Bob de Brouwer met zijn Vossennacht voor ogen!

Jonas (18) woont in Zoeterwoude en bezoekt regelmatig een schuurfeest. Hij vindt deze feesten altijd gezellig, maar mist op dit soort avonden altijd ‘iets extra’s’. Daarom heeft Jonas een eigen feest bedacht waarin hij helemaal los kan gaan. Sven, Jaap en Rens schieten hem te hulp en samen zorgen zij voor een super-gezellig-knal-thema-feest gehost door Bob de Brouwer en zijn vrouw Germa.

Bob de Brouwer

Bob de Brouwer is een bijzondere man en heeft zijn leven volledig gewijd aan het brouwen van zijn eigen bier. Zijn vrouw Germa is hier niet altijd even blij mee en Bob slaapt daarom geregeld op de bank. De Zoeterwoudse jongens werden gegrepen door de toewijding die Bob heeft voor het brouwen van zijn bier. De jongens konden het niet laten om het leven van Bob in te duiken om hem beter te leren kennen…

Feessie vol met avontuur!

Nou… Ze hebben Bob zeker beter leren kennen, want Bob organiseerde op zaterdag 14 september een feestje in het dorp waar hij is geboren en getogen is: Zoeterwoude. Bob had iedereen uitgenodigd om naar Utopia te komen (plaatselijke discotheek), maar het bier was daar al gauw op.. Gelukkig had Bob nog een paar maten in het dorp rondlopen die allemaal wat ingrediënten bij zich hadden waar hij nieuwe bier mee kon brouwen. Om deze ingrediënten te verzamelen vroeg hij om hulp van de feestgangers.

De feestgangers gingen in groepjes op pad. Na het verzamelen van 8 ingrediënten verscheen er op hun verzamelkaart een telefoonnummer. Wanneer zij dit nummer zouden bellen kregen zij van Bob de geheime feestlocatie door. Bob stond hier al nieuw bier te brouwen en heette iedereen met een grote grijns welkom! Het feest kon beginnen, er was weer bier!

Benieuwd naar foto’s en filmpjes van zijn feessie? Check de Instagram en het facebook-evenement!

Blog: Op ontdekking tijdens Bob de Brouwer zijn vossennacht!


Resultaat: Een super vet schuurfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!
Fase: Gerealiseerd