Stage lopen is vet!

Ben jij nog op zoek naar een vette stageplek van september tot januari? Lees snel verder, dan vertel ik je meer over de plannen voor deze periode!

Wat staat er op de planning?

Vanaf september gaat de vlam in de pan bij STAD Leiden! Er komt een vette campagne aan die van A tot Z moet worden opgezet en uitgewerkt. Jouw inbreng, energie en inzet is hierbij erg belangrijk voor me. Verder ga je met de andere stagiaires ook aan de slag met het bedenken en testen 3-5 pilots over maatschappelijke thema’s en er zullen verschillende projecten plaatsvinden waar jouw hulp niet kan ontbreken! Denk bijvoorbeeld aan feestjes, graffiti, kunst en poëzie!

Enthousiast geworden? Scroll verder en bel, app of mail me!

Waar ga je mee aan de slag?

We hebben een mega chille website waarop we vertellen over de projecten, deze pagina houd ik zelf bij. Maarrrr de blog pagina is voor jullie. Het is aan jullie om hierop te vertellen over vette dingen die we aan het doen zijn, festivals of feestjes waar jullie zijn geweest of gewoon een onderwerp wat je leuk vind om te delen met de jongeren uit Leiden. 

Als jullie zo’n blog hebben geschreven op de website, dan plaatsen we deze ook altijd door op social media. We doen aan Facebook, Instagram, Youtube en Twitter (soms). Natuurlijk mag je helemaal losgaan als je denkt dat het beter kan, sterker nog – ik daag je uit!

Eigen creativiteit en inbreng is – zoals je misschien al kan lezen – heel erg welkom, altijd! 

Oja, we zijn ook gek op filmpjes en andere creatieve uitspattingen! We hebben een mooie camera en apparatuur zodat jullie hier toffe dingen mee kunnen maken. 

Check check, dubbelcheck 

Heb jij een aantal van de volgende eigenschappen? 

  • Je volgt een opleiding op het gebied van media(vormgeving), evenementen, marketing of communicatie
  • Je woont in (de omgeving van) Leiden
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een doorzetter
  • Je hebt ontzettend veel zin om bij STAD stage te komen lopen

Stage lopen bij STAD betekent veel creatieve vrijheid, werken in een leuk en jong team en tal van mogelijkheden om je op diverse persoonlijke en ambitieuze manieren te ontwikkelen. Wil je zelf een project opzetten? Dat kan. Altijd al iets nieuws willen leren? Dat kan. STAD is de ideale stageplek voor ondernemende studenten die graag (creatieve) projecten bedenken, voorbereiden en uitvoeren

Bel, app of mail gerust, ik ben mega nieuwsgierig naar je! 

Ciao for now! Liefs, Whitney (whitney@stad-leiden.nl of 06-22260500)
ps. Yes, dat ben ik op die foto. In mijn natuurlijke habitat!

Deel dit via:
Redactie