Laatste stagiaire weg, wat nu?

Ik (Tycho) ben de voorlopig laatste stagiair van deze periode. Helaas moet ook ik een keer STAD verlaten. Ik heb echt super veel geleerd, ik had bijvoorbeeld voordat ik aan deze stage begon nog nooit een planning gemaakt en ik ben er achter gekomen dat ook ik dit eigenlijk wel kan. Veel filmpjes gemaakt met het team en leuke artikelen geschreven, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad.

Ik kan mijn eerste dag nog zo goed herinneren. Mijn partner in crime Jeffrey had een idee voor een filmpje en ik mocht gelijk op pad. Ik moest met een microfoon en een camera op willekeurige mensen van mijn leeftijd afstappen om vragen te stellen over de examens. Mijn eerste gedachte was ‘’Ajoh easy, doe ik wel’’. Toen ik op dat schoolplein stond vond ik het toch wel iets spannender dan ik dacht. Ik vond het op mensen afstappen echt super ongemakkelijk en ik maakte het ook echt super ongemakkelijk voor mezelf. Toen we terugkwamen om het filmpje te editen kwamen we erachter dat er wat mis was met het geluid dus jaja de volgende dag mochten we weer terug naar het schoolplein!

De tweede dag was ik ineens een heel ander mens. Ik durfde bijdehante vragen te stellen en stapte op iedereen en alles af. Uiteindelijk hebben we er tof filmpje uitgekregen die sommige van jullie wel hebben gezien.

Mijn laatste opdracht, was persfotograaf bij werfpop. Dit is best recent, een paar van jullie zouden dit artikeltje wel gelezen hebben. Ik vond dit echt super cool om te doen en ik zou de kans nooit gekregen hebben zonder STAD. Van dit heb ik ook echt heel veel geleerd en ik ben zeker trots op mijn artikel en foto album.

Laatste stagiaire weg en nu? Whitney staat er nu even alleen voor, maar jullie kunnen altijd langskomen op het nieuwe kantoor (Morsweg 55, Leiden) voor een lekker bakkie koffie of een ijsje. Er is nog 1 stageplek over voor in het najaar, dus wil je ook zo een toffe stage plek als ik, wees snel!

En natuurlijk ben de laatste stagiair van deze periode. Helaas moet ook ik een keer STAD verlaten. Ik wens iedereen van STAD veel plezier en succes bij toekomstige projecten. Zoals op de afbeelding te zien heb ik nog een leuk kantoor-warming gift meegenomen. Ja we zijn namelijk ook nog eens verhuisd. Ik hou van basketballen, en nu kan dat ook op ’t kantoor. Dus toekomstige stagiaires, bedank me maar later en niet getreurd ik kom heus nog wel een keertje langs 🙂 Joe!

Deel dit via:
Redactie