Een STADje voor even is een STADje voor het leven.

De tijd vliegt voorbij. Mijn eerste stagedag voelt nog als de dag van gisteren. Mijn stage zit er helaas alweer op en ik kan gelukkig terug kijken naar een mooie, leerzame en vooral gezellige 10 weken. Ik heb heel veel geleerd bij STAD. Van filmen tot schrijven, ik heb echt van alles mogen doen bij STAD. En natuurlijk niet te vergeten, het team waarmee ik mocht samenwerken, was super gezellig.

Ik heb mijn stage ervaren als leerzaam en leuk. Ik heb namelijk veel geleerd over het maken van concepten en het uitschrijven van projectplannen. Ook heb ik een aantal dingen geleerd over het gebruik van film apparatuur en opnameapparatuur. Maar ook het uitwerken van bepaalde ideeën was erg leerzaam, want hoe doe je dat nou allemaal? Dat heb ik mogen leren bij STAD.

Als ik moest kiezen wat ik nou echt het allerleukst vond van mijn stage is dat toch wel het bedenken van concepten voor de maatschappelijke thema’s. Zelf heb ik het thema maatschappelijke diensttijd meegemaakt en heb ik dat proces van begin tot eind meegemaakt en heb ik veel mogen doen en veel vrijheid gehad. Samen met het team hebben we iets in elkaar gezet waar ik vooral nog steeds trots op ben.

Naast alle projecten heb ik ook veel mensen ontmoet. Ze worden ook wel de STADjes genoemd. Stuk voor stuk één bom van gezelligheid en vriendelijkheid. Samen met deze STADjes heb ik veel mogen doen en daar ben ik echt dankbaar voor.

Ik wil iedereen bedanken voor alles wat ik heb mogen doen en voor de mensen die ik heb ontmoet. Maar wees niet getreurd want een STADje voor even is een STADje voor het leven!

Deel dit via:
Redactie