De ultieme vakantiebestemmingen voor jongeren door jongeren

Eindelijk daar is die dan, dé welverdiende vakantie waar iedereen een heel jaar op heeft zitten wachten. Met bloed zweet en tranen heb jij een heel jaar gespaard om op vakantie te kunnen gaan met al je vrienden. Maar wat zijn nou de beste vakantiebestemmingen om je hard verdiende geld aan uit te geven?

Nevada USA – Las Vegas
Dit is toch wel één van de meest verlichte steden in heel Amerika. Je vindt hier alles wat je hartje begeert als je van het uitgaansleven houdt. Van eten tot gokken van luxe auto’s tot kabelbanen alles wat je maar kan bedenken is hier wel te vinden. En dat allemaal midden in een hete woestijn. Naast dit alles kun je in de woestijnen van Nevada ook area 51 vinden, I.T. Phone home? 

Mallorca – El Arenal
El mejor lugar de vacaciones! Of wel ‘De beste vakantie plek’, zo wordt El Arenal door veel jongeren gezien. El Arenal heeft veel clubs, discotheken en zelfs live muziek op straat. Naast al dit ‘uitgaans-gebeuren’, kun je lekker chillen op het strand, want El Arenal beschikt over een van de grootste stranden van het eiland Mallorca.

Spanje – Ibiza
Ja ja deze kan eigenlijk niet ontbreken in het lijstje. Ibiza, een van de meest bekende vakantiebestemmingen in heel Europa. Houd je van luxe? Dan is dit de plek om je vakantie te vertoeven, want voor weinig geld kun je hier een best luxe vakantie houden. Naast al dat luxe gedoe zijn er ook veel feesten te vinden waar de beste Dj’s van over de hele wereld draaien, hoe cool is dat? Luxe, zon en feesten. Helemaal top dus! 

Griekenland – Kos
Kos staat vooral bekend om zijn uitgaansleven. Zo heb je op de zogenaamde ‘Bar Street’ in het centrum van Kos met een flink aantal disco’s en clubs. Maar naast de Bar Street heeft Kos ook een heel mooie landschap. Maar hoe kan je jezelf het makkelijkst door dit landschap heen verplaatsen? Met de fiets! Je kunt hier namelijk heel makkelijk een fiets huren en zo door Kos een fiets tour doen. 

Portugal – Lissabon
Bem vindo in Lissabon! Een mooie en historische stad aan de kust van Portugal. Deze plek is echt iets voor de avonturier, want deze stad heeft zo veel historische plekken dat je ze bijna niet in één hand kan optellen. Maar ééntje moet je toch een keer hebben gezien, Praca do Comércio, een historisch plein waar veel toeristen op af komen. Maar hoe kom je daar het makkelijkst? Met de GoCars! Een klein wagentje waarmee je heel gemakkelijk door de stad heen kan rijden.

Dit waren ze dan, de beste vakantieplekken voor 2019. Wij van STAD wensen jou een hele goede vakantie toe en tot na de vakantie. Adios amigos!

Deel dit via:
Redactie