Heb jij ook een goed idee?

LEIP ^03 SUMMER EDITION

De eindexamens zijn (bijna) achter de rug, de SE weken zijn begonnen en het schoolseizoen loopt op een einde. Het perfecte moment om de boeken in de hoek te smijten, de dansschoenen aan te trekken en de stress van je af te dansen! Vrijdag 12 juli is LEIP weer terug in de Breehuys met LEIP^03 Summer Edition!

LEIP is hèt feest voor middelbare scholieren van 16 jaar en ouder in Leiden en omstreken, iedereen is welkom! De organisatie weet als de beste dat er na een periode van tentamens en examens heel veel leerlingen heel veel zin hebben om te dansen en dat is inclusief zijzelf! De vorige twee edities werd georganiseerd door een groep van tien scholieren, voor deze editie was het voor een aantal te druk. Niels, Jonas en Ferenc wilden het toch graag doorzetten en het feest organiseren en dat vinden wij natuurlijk te gek! Natuurlijk blijven de organisatietalenten van de vorige edities wel betrokken, zij zullen op de avond zelf een handje meehelpen.

Vanaf vandaag zijn de kaartjes te koop voor het nu als Leipe feest! Er wordt een Leipe line-up neergezet met jong dj-talent uit Leiden, aangevuld door een winnaar van de LEIPE DJ CONTEST. De contest zal deze week van start gaan en voor een hoop ophef zorgen, want hoe vet als je op 12 juli die plek bemachtigd om jouw talent te showen!! Benieuwd geworden? Houd de insta van LEIP Leiden in de gaten, hier lees je meer!

Wegens omstandigheden kon het feest helaas niet doorgaan. De organisatie wenst iedereen alvast een mooie zomer met hete dansjes en heel veel zon! Tot in het nieuwe schooljaar!


Resultaat: Afgelast
Fase: Afgerond