OK Leiden heeft de 9e Awesome Pitch gewonnen!

Druk druk druk, maar we hebben zeker niet stil gezeten en Dennis van de OK Leiden al helemaal niet! Na een succesvolle kick-off van het nieuwe graffiti collectief op 12 mei lijkt Leiden klaar te zijn voor meer graffiti in de stad. Dat klinkt voor Dennis natuurlijk als muziek in de oren. Toen ook nog eens bleek dat de 9e ‘pitchnight’ van Awesome Leiden op de agenda stond was de rekensom compleet en stuurde Dennis een nieuwe idee in.

Awesome Leiden

Awesome Leiden is een foundation bestaande uit 20 ’trustees’ die Leiden een warm hart toedragen en met elkaar voor iedere pitch 1000 euro bij elkaar leggen. De winnaar van de pitch-avond mag met deze 1000 euro zijn of haar idee waarmaken – super cool!

Awesome Leiden Pitchnight #9

Awesome Leiden heeft zich weer van haar beste kant laten zien en een mega toffe locatie gevonden voor een inspirerende avond vol coole pitches. De avond werd gehouden in het nieuwe GroenOord work & play. Met een lekker drankje in de hand werd er een dikke openings-skate-show gegeven door de gebroeders Dylan & Feral in het indoor skatepark.

Na een warm welkom was het tijd voor de eerste pitch van de avond, verzorgd door 5 hele dappere jonge scholieren die heel graag een festival willen organiseren op de Burcht met als boodschap ‘samen tegen rasisme’. Dennis mocht als tweede pitchen met zijn nieuwe idee OK Lammeschans Jam XXXL – hier vertellen we zo meer over! Verder werd er gepitcht voor een cool ‘vuilnis kunstwerk’, een bankje in een park voor eenzame oudere mensen en een idee om vuilniscontainers rondom Leiden centraal op te leuken. Stuk voor stuk ideeën waar wij blij van worden!

OK Lammeschans XXXL

Waar wij nog blijer van worden, is dat Dennis deze pitch ronde heeft gewonnen! Voor zijn nieuwe idee heeft hij gepitcht voor een grote graffiti jam om het bouwterrein van de Lammeschansdriehoek meer kleur te geven en het gebied een kickstart te geven als nieuw street art district van Leiden! Check de website, facebook en instagram van OK Leiden voor de actuele informatie en nog meer inspiratie!

Wij zijn super trots!!

Deel dit via:
Redactie