De agenda van Juni

We zitten alweer op de helft van het jaar, wat gaat dat toch snel. Het weer bleef nog best wel een lange tijd koud en dat was zeker jammer, maar het ziet er naar uit dat juni begint met zonnig weer en laten we maar hopen dat het ook zo blijft. Zo zal Semmy kijken naar Japan met een ander oog, Bernard gaat lekker van culinair eten smullen en Tony laat de lachspieren werken bij een cabaretfestival.

Er is in Leiden vrij veel te doen, maar toch is het soms lastig om te weten wat er nou precies gaande is. Om het wat makkelijker te maken voor iedereen heeft de redactie van STAD Leiden speciaal voor jullie een agenda gemaakt. Het is geen gewone agenda, maar eentje waar je het normaal gesproken nooit zal zoeken. Wij hebben met elkaar alle hoeken van Leiden doorzocht en hebben veel coole, nieuwe en interessante evenementen gevonden.

Wil jij in het onbekende duiken? Twijfel dan niet en ga op avontuur met de agenda’s van Semmy de schildpad, Bernard de bever & Tony toekan.

Semmy de schildpad

Yoo, alles goed? De gekke Semmy schildpad hier. Met vrienden ergens tranquilo zitten is wat ik het meeste doe. Hoop dat het weer wat beter wordt dan hoef ik niet meer te schuilen in mijn schild. Voor deze maand heb ik best wel chille evenementen gevonden voor jullie! Check it out!!

Joe joe gasten,

Semmy schildpad.

Bernard de bever

Hey, Bernard de veganistische bever hier! Ik heb wel heel veel zin in deze maand, want dan kan ik eindelijk gaan kijken bij welke restaurants ze de lekkerste wortels klaarmaken (kan ik mijn geslepen tanden ff testen). Ook ga ik terug in de tijd door te gaan beleven wat de romeinen vroeger deden. Kom ook ff langs dan maken we samen een bi ba bever babbel.  

Latersss

Tony Toekan

Hoihoi Tony toekan hier! Ik heb vet veel zin in deze maand, er is namelijk lekker veel te doen. Dus ik ben er weer met mijn snavel in gedoken, om uit te zoeken wat de leukste dingen zijn deze maand om te doen. Je kunt lekker eten met vrienden of iets heel anders een naar kunsttentoonstelling (moet je er wel van houden natuurlijk). Heb je zin om wat weer geluid te maken check dan nachtlab 071 of de finalistentour van ‘t Leids cabaretfestival! Dat was hem weer voor deze maand, ik vlieg er weer eens vandoor.

Joejoe!

Deel dit via:
Redactie