NIEUWE STAD-JES

Tycho en Bradley zijn deze week begonnen met hun stage en zij stellen zich graag even voor!

HALLO!
He STADjes wij zijn Tycho (18) en Bradley (17) en wij zijn de nieuwe stagiaires van STAD Leiden. Tycho is geboren en getogen in Leiden en Bradley woont zijn hele leven al in Wassenaar. We studeren allebei Marketing en Communicatie op het MboRijnland en we hebben het naar ons zin.

Iets met dromen…
Tycho keek als klein jochie uit naar Koninginnedag want dan kon hij ein-de-lijk zijn spulletjes weer verkopen. Een paar jaar terug heeft Tycho zelfs nog zijn eigen schoenenhandeltje gehad. Kortom, het ondernemen zit er al aardig in!

Bradley heeft een droom om burgemeester te worden! Hij is zelfs met de Burgemeester van Wassenaar op de foto geweest! Een mooie ambitie, als je iets wil is niets onmogelijk!

Hier worden wij blij van!
Tycho wordt wel warm van een potje sport. Hij heeft 9 jaar lang met veel plezier gevoetbald, maar zijn laatste seizoen moest helaas aflopen met een fikse knie blessure. Om toch te blijven sporten is Tycho gaan basketballen, maar helaas liep dit ook af met een blessure. Verder vindt Tycho skateboarden super chill en in het weekend is hij vaak te vinden in de kroeg met vrienden, of op een leuk festival.

Bradley heeft hele andere sporten gedaan, namelijk tafeltennis en boxen! Wat doet hij dan wel? Hij vindt het geweldig om te tekenen. Toen hij nog klein was deed hij dit op papier en nu is hij bezig zijn ‘tekentalent’ digitaal te ontwikkelen. Verder vindt hij het leuk om met zijn vrienden naar de stad te gaan en om te gamen.

Wij hebben er super veel zin in, we gaan lekker veel filmen en projecten fixen dus jullie horen en zien nog van ons!

JOE!


Deel dit via:
Redactie