De agenda van mei

Koningsdag is net geweest en dat was feesten tot je er bij neervalt. De zon begint ook steeds meer en meer te schijnen, en de maand Mei begint ook alweer. In deze maand is weer veel te doen in Leiden. Zo zal Cor helemaal los gaan op het  5 mei Festival, en Kelly doet fanatiek mee aan de Leidse marathon, Florance heeft niet zoveel met dat drukke gedoe en gaat dus naar de Dinnertrain. Ook is Mei de belangrijkste maand voor de middelbare scholieren want de centrale examens beginnen ook alweer op 9 mei.

Er is in Leiden vrij veel te doen, maar toch is het soms lastig om te weten wat er nou precies gaande is. Om het wat makkelijker te maken voor iedereen heeft de redactie van STAD Leiden speciaal voor jullie een agenda gemaakt. Het is geen gewone agenda, maar eentje waar je het normaal gesproken nooit zal zoeken. Wij hebben met elkaar alle hoeken van Leiden doorzocht en hebben veel coole, nieuwe en interessante evenementen gevonden.

Wil jij in het onbekende duiken? Twijfel dan niet en ga op avontuur met de agenda’s van Cor de Tor, Kelly Kangoeroe & Florance Flamingo

Cor de tor

Yoo maten, zoals jullie weten hou ik van flink veel pils en een gezellige kroeg! Deze maand wordt het helemaal groot feest met het bevrijdingsfestival in Leiduh. Ook zijn er weer andere gekke dingen waar je me kan vinden, als je me ziet trakteer ik op een pilsie!

Laturss!

  • 5 mei   – Bevrijdingsfestival Leiden – Bevrijdingsfeest op het Hooglandse kerkplein
  • 12 mei – O.K. Jam – Onze Dennis organiseert een graffiti Jam
  • 16 mei – EZG & Friend – Bekend door zijn Punchoutbattles
  • 21 mei – Thomas Adca – Voorstelling

Kelly Kangoeroe

Hollaaa volgers, deze maand gaan we weer lekker sportief bezig zijn. Ik kijk al het hele jaar uit op de Leidse marathon waar ik veel zin in heb. Ook ga ik af en toe wat dansjes maken en genieten van de bevrijdingsmarkt. Kijk hieronder waar je me zal vinden.

Florance Flamingo

Heeey peepz, Mei is voor mij een kleurrijke maand, hierin ga ik vooral van de zon genieten. Ook zal ik lekker uiteten gaan in de Dinnertrain die 8 tot 12 Mei op centraal staat. Also ga ik genieten van verschillende magnifieke exposities, Ciao!

Deel dit via:
Redactie