Nieuwe stagiaire: Wie ben ik?

Mijn naam is Jeffrey van Dam en ik ben de nieuwe stagiaire van STAD Leiden voor de komende 10 weken. Ik ben 20 jaar geleden geboren in Leiden en ik heb daar tot mijn 4e levensjaar gewoond. Toen ben ik naar Oegstgeest verhuisd. De helft van mijn roots liggen in Indonesië en de andere helft in Nederland. Mijn hobby’s zijn vooral veel leuke dingen ondernemen met vrienden zoals terrasjes pakken en uitgaan. Toch ga ik het allerliefst naar festivals en dan met name technofestivals.

Terrasjes, uitgaan, festivals

Bijna elke avond ga ik met vrienden ergens een drankje doen. Meestal in Leiden of Noordwijk en in de zomer lekker op het strand. Op de vrijdagavond en de zaterdagavond ga ik meestal uit in Leiden, Noordwijk of Amsterdam. De leukste tijd van het jaar vind ik het zomerseizoen als de festivals beginnen. Dit jaar staan Oranjebloesem, Awakenings, Strafwerk, Loveland, Into the woods en Amsterdam dance event (ADE) al op de planning.

Waar studeer ik?

Nadat ik mijn vmbo-diploma heb behaald op het Davinci College heb ik 2 tussenjaren gehad en daarin veel gereisd. Ik ben door Thailand, Indonesië en Vietnam getrokken. Daarna ben ik begonnen aan de opleiding Marketing en Communicatie op het MBO Rijnland in Leiden. Wat ik daar vooral leer is hoe je het beste marketingcampagnes uit kan voeren en het analyseren van klanten wat ze precies willen.

Wat wil ik leren?

Ik wil tijdens mijn stage leren om projecten goed uit te voeren en beter te kunnen samenwerken want daar ben ik nog niet heel erg goed in. Iedereen moet het eens zijn met elkaar en dat is best moeilijk. Ook ben ik geïnteresseerd in media kant zoals filmen, foto’s maken en het bijhouden van sociale media.

Mijn eerste stage week zit er bijna op en het bevalt mij tot nu toe heel erg goed. Het is ook leuk dat je heel chill met je eigen leeftijdgenoten werkt en niet met oudere mensen. Ik ben heel erg benieuwd naar de opdrachten en verheug me op deze stageperiode.

Deel dit via:
Redactie