De agenda van april

Agenda April 2019 – Het begint alweer wat warmer te worden, de klok staat al op de zomertijd en de mensen van Leiden worden weer wat actiever. Na een koude maand in maart is het toch weer eindelijk lente en iedereen is weer wat levendiger. Maar weet jij hoe je het nóg leuker kan maken? Met deze toffe evenementen in de Leiden!

Er is in Leiden vrij veel te doen, maar toch is het soms lastig om te weten wat er nou precies gaande is. Om het wat makkelijker te maken voor iedereen heeft de redactie van STAD Leiden speciaal voor jullie een agenda gemaakt. Het is geen gewone agenda, maar eentje waar je het normaal gesproken nooit zal zoeken. Wij hebben met elkaar alle hoeken van Leiden doorzocht en hebben veel coole, nieuwe en interessante evenementen gevonden. Wil jij in het onbekende duiken? Twijfel dan niet en ga op avontuur met de agenda’s van Tony Toekan, Kelly Kangaroo & Semmy Schildpad!

Veel plezier met het volgen van de voetsporen van onze dieren!

Kelly Kangaroe

Hollaaa lieve volgers, mijn naam is Kelly Kangaroe. Sporten is mijn grote hobby en je kan me elke week op de velden vinden. Als het gaat schemeren kom je mij ook lekker dansend tegen. Vorige maand is voorbij gevlogen en deze maand zal dat niet anders zijn. Hieronder staan de favorieten van mij!

Groetjes en kusjes,

Kelly Kangaroe


Tony Toekan

Heyy, lekker weertje is het he? Zal ik me even voorstellen! Ik ben Tony Toekan. Vind je m’n snavel mooi? Hij is knal oranje. Ik ben erg creatief, ik hou van snoeiharde techno waar ik de hele avond aan het fladderen ben. Voor deze maand heb ik allemaal evenementen gevonden voor jullie. Vlieg naar beneden om te kijken waar ik heen ga.

Geniet ervan,

Tony Toekan

Semmy schildpad

Joo, alles rustig? Semmy Schildpad hier. Mijn grootste hobby is lekker chillen met mijn vrienden. Ik probeer overal van te genieten zeker met dit lekkere zonnetje op mijn schild. Voor deze maand heb ik een paar relaxte evenementen voor jullie gevonden. Lees hieronder verder als je deze maand echt wilt genieten!

Hou je rustig boys,

Semmy schildpad

  • 6 april – Leidse Klerendag –  Een plek om oude kleren te ruilen.
  • 14 april – 9e bierwandeling Leiden –  unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen!
  • 20 april – 420 dikke chillings op de bult!
  • 27 april – Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden 2019.

Veel plezier de komende maand en tot de volgende!
Kelly, Tony en Semmy

Deel dit via:
Redactie