Verleyding Radio de KICKOFF

Het is alweer even geleden, maar desalniettemin besteden wij graag even wat aandacht aan het ongelofelijke succes van ‘Verleyding Radio de KICKOFF’ dat plaatsvond op vrijdag 1 maart.

VERLEYDING RADIO
Verleyding Radio is een nieuw internet-radio platform uit Leiden voor opkomende en gevestigde DJ’s, muziekproducers en (elektronische) muziekfanaten. Sebastian Schoenmaker kwam een tijdje geleden binnen wandelen met dit toffe idee en heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het platform naam te geven.

KICKOFF
Vrijdag 1 maart was het zover; de ‘KICKOFF’ voor het muziekplatform. Met een zes uur durende livestream werd het platform vanuit de Wibar gelanceerd. Zes gevestigde en opkomende Dj talenten draaiden daar Back 2 Back de heerlijkste plaatjes. Zo stond Tom O’riordan B2B met Lenny Harmony, DJ Eldebé B2B met Erik Lourenssen en SEBBA B2B met Tim Tazelaar.

VISUALS 
Naast de lekkere deuntjes waren er enorm toffe visuals te bezichtigen op een groot scherm achter de DJ-booth. Het scherm was niet het enige dat te bewonderen viel. Een versterking van ledstrips die op een unieke wijze bewogen door een balkenconstructie maakten de visuals een bijzondere waarneming. Dit geheel is verzorgd door Fosfordesign van Paul Cremers met hulp van Bent van den Berg.

STREAM
De stream was online te bewonderen via: www.verleyding-radio.com. Sebastian vierde deze KICKOFF met vrienden, bekenden en partners in de nieuwste culturele hotspot van Leiden, de Wibar. Vanaf 17:00 stroomden de bezoekers binnen voor een drankje, praatje en natuurlijk goede muziek en een dansje. De sfeer was heel relaxed en het weekend werd op deze manier heerlijk ingeluid.

MORE EVENTS
De komende tijd gaat dit online radioplatform vanuit verschillende toffe locaties in Leiden op vrijdag te gekke streams verzorgen. Wil jij er ook graag bij zijn? Houd Verleyding Radio in de gaten via Facebook & Instagram voor meer nieuws en opkomende evenementen!!!

Deel dit via:
Redactie