Scholieren nemen Young Politics Leiden over!

De laatste weken is het erg stil geweest op ons Instagram account Young Politics Leiden. Dit was een zogenoemde stilte voor de storm want er komen veel nieuwe toffe dingen aan. Er komt een nieuwe generatie op Young Politics Leiden. De redactie van Young Politics Leiden heeft een account gecreëerd om de kloof tussen de politiek en de jongeren te verkleinen. Tot nu toe heeft het de focus van het account iets meer op de politiek gelegen, maar de komende tijd zullen de scholieren van het Vlietland College Leiden het account beheren.  

De 4 HAVO leerlingen van het Vlietland College Leiden zullen de komende weken onder leiding van mevrouw van der Zwaan tijdens maatschappijleer aan de slag gaan met het thema politiek. Mevrouw van der Zwaan vindt het instagramaccount van Young Politics Leiden een handig leermiddel om de leerlingen te activeren en spelenderwijs kennis te laten maken met politieke onderwerpen. De leerlingen zullen aan de slag gaan met het maken van nieuwe content die voor hen belangrijk is, mevrouw van der Zwaan en haar stagiaire Mandy zullen de leerlingen begeleiden en meedenken.

Kortom, houd Young Politics Leiden de komende tijd in de gaten voor meer toffe en nieuwe content.

Wij wensen de leerlingen van Het Vlietland College veel succes. Blijf volgen en misschien zien jullie ons nog wel een keer  terug op Young Politics Leiden!

Deel dit via:
Redactie