Nieuwe maand, nieuwe beestenbende!

AGENDA MAART 2019 – Het zonnetje begint weer te schijnen en Leiden begint te ontwaken van een lange winterslaap. Langzaam worden de straten drukker en beginnen mensen  hun holletje weer uit te kruipen. Dit betekent dat Leiden weer wat levendiger begint te worden, maar dit is natuurlijk allemaal nóg leuker met wat toffe evenementen in de buurt.

In Leiden is veel te doen, maar soms is het lastig om dit allemaal op een rijtje te krijgen. Om hier wat meer orde in de scheppen heeft de redactie van STAD Leiden een agenda voor jullie gemaakt. Niet zomaar een agenda, maar eentje waar je het normaal gesproken nooit zal zoeken. We hebben alle hoekjes van Leiden doorgespit en zijn op veel toffe, nieuwe en blikverruimende evenementen uitgekomen. Maak kennis met onze ‘Dierenagenda’. Wij hebben 6 typerende dieren gecreëerd die jullie alle hoeken van de stad laten zien. Heb jij zin om eens in het onbekende te duiken, twijfel niet en neem vooral een kijkje in de agenda van Florance, Bernard en Cor.

Veel plezier met het volgen van de voetsporen van onze dieren!

Florance flamingo:

Hee partypeople, Florance de flamingo is mijn naam. Ik houd wel van een goede cocktail en wat gezellige drankjes en dansjes. Deze maand zijn mijn veren weer klaar om eens lekker opgeschud te worden. Mijn favorietjes staan hieronder op een rijtje. 

Liefs xoxo,
Florance de Flamingo

Bernard de Bever:

Goedemiddag globetrotters, ik ben Bernard de Bever en deze maand zijn er weer heel veel avontuurlijke evenementen in onze prachtige sleutelstad te vinden. Ik heb de bijzonderste voor jullie eruit gepikt. Veel plezier en genot toegewenst de komende maand! 

Een warme groet,
Bernard de Bever 

Cor de Tor:

Mogguh luitjes, noem mij maar lekker Corrr. Mij vind je vaak met een halve liter pils in een van mijn poten, goede maten en een gezellige kroeg mag daarbij niet ontbreken. Volgende maand wordt weer genieten geblazen in Leiduh. Wil jij weten waar ik dan uithang? Kijk dan ff snel hieronder en wie weet drinken we samen een pils. 

Later pik,
Cor

Veel plezier de komende maand en tot de volgende!
Florance, Bernard en Cor

Deel dit via:
Redactie