NIEUW THEMA: Nieuwe Democratie

Het thema waar we ons deze maand mee bezighouden is: Nieuwe Democratie. Nieuwe wat..? Ja, je leest het goed. Nieuwe democratie. Als je er nu nog niks van begrijpt, geen zorgen. Wij maken het je duidelijk!

Zoals je misschien zelf ook wel eens hebt gemerkt, gebruikt de gemeente vaak moeilijke woorden en uitspraken waar we niks van begrijpen. En laten we eerlijk zijn; het klinkt ook helemaal niet zo interessant op die manier. Dat is jammer, want zo gaan er misschien vele kansen aan ons voorbij alleen omdat de woorden al zo onbegrijpelijk zijn.

Nu hebben wij ons best gedaan om het begrip nieuwe democratie te vertalen naar iets wat we allemaal begrijpen. Dit gaat als volgt: Nieuwe democratie houdt in dat de gemeente graag zou willen dat wij wat meer onze stem laten horen als burger als het aankomt op nieuwe ideeën en veranderingen in de stad.

Dus houd zeker onze website in de gaten voor dit thema en wie weet heb jij nog wel een geweldig idee dat van pas kan komen!

Deel dit via:
Redactie