Heb jij ook een goed idee?

#VindNickyEnNoah

Acceptatie en gewoon lekker zijn wie je bent, dat willen we toch allemaal? Met Paarse Vrijdag vieren we dit en ook bij STAD laten we deze dag niet aan ons voorbij gaan. Sterker nog, we hebben er een heel tof project voor neergezet genaamd: #VindNickyEnNoah.

Het thema van Paarse Vrijdag dit jaar is: buiten de hokjes denken. Hier sluiten wij ons helemaal bij aan, want mensen zijn geen pionnetjes die je zomaar in een hokje kunt plaatsen. Fuck hokjes! Doe waar jij je goed bij voelt.

En daarom bedachten wij Nicky en Noah! Twee kleurrijke genderneutrale mascottes die hun hokje verlaten en de wijde wereld intrekken. Nicky en Noah zijn hun hokje zat en willen hun eigen ding doen, dus gaan ze op pad. Specifieker gezegd; ze reizen heel Nederland rond. Vinders van Nicky en Noah maken een toffe foto van deze bijzondere avontudieren!

Je vindt deze rebelse beestjes op Instagram @nickyennoah. Op dit account delen wij alle foto’s die zijn ingestuurd. Ze bevinden zich op de gekste plekken van Zoetermeer tot Texel. Om hun nek hangt een ketting met daarop de stappen die je moet volgen als je er eentje vindt. Maak een bijzondere foto met deze mascottes en deel die via @nickyennoah met de hashtag #VindNickyEnNoah. Tot slot willen we graag dat je Nicky of Noah doorgeeft aan iemand anders of op een leuke plek achterlaat. Zo wordt hun reis steeds groter.

Wat is dan precies de relatie met Paarse Vrijdag zul je je misschien afvragen? Wij willen met deze stunt een boodschap overbrengen. En dat is dus dat je gewoon kunt zijn wie je bent. Zonder daarvoor in een bepaald hokje te moeten staan. Net zoals Nicky & Noah willen wij voor iedereen dat ze het pad kunnen volgen waar zij zichzelf goed bij voelen.

Vind jij dit nou ook een mooie boodschap? Ga dan gauw op zoek naar Nicky & Noah en doe mee aan deze leuke stunt!

Thema: Paarse vrijdag
Resultaat: (online) guerilla campagne met Nicky en Noa die heel Nederland doorging
Fase: afgerond