KICKSTAD | UPDATE

Het is inmiddels alweer een maand geleden dat we zijn begonnen met KICKSTAD. Even een kleine opfrisser: KICKSTAD is een kickstart traject waarbij je een maand hulp krijgt om jouw idee uit te werken tot een goed concept. Nadat het concept is goedgekeurd krijg je een persoonlijke challenge om het draagvlak van je project te bewijzen. Als het je lukt deze te behalen, kun je tot €1500,- ondersteuning krijgen van Fonds1818.

 

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=STfA80M1kms’]

 

We hebben inmiddels super veel leuke en originele aanmeldingen gekregen. Zo wil Concreet een artistiek en literair pop-up platform in de stad gaan creëren en daarbij ruimte bieden voor creatieve studenten die zij willen uitdagen om een verbinding met de stad aan te gaan en willen Tobias & Kavian inhoudsvolle muzikale avonden organiseren waarop de combinatie tussen de artiest en de locatie centraal staat. Ook wordt er dieper ingegaan op het verhaal achter de artiest en zijn muziek. Kavian: ”STAD brengt ons in contact met de juiste personen en zorgt voor sturing wanneer dat nodig is. Ook worden alle praktische zaken inzichtelijk gemaakt, wat het een stuk makkelijk maakt om ons concept concreet te maken.”

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=W-ISfMlufAs’]

 

Heb jij nog een tof idee en zou jij jouw idee een kickstart willen geven? Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar en je kunt je nog tot midden november hier inschrijven!

Deel dit via:
Redactie