VACATURE: Project initiator STAD Leiden

Vacature

We are hiring! STAD Leiden heeft een vacature vrij voor Project-Initiator. Check snel of jij past binnen deze toffe organisatie en binnenkort aan het werk bent met de leukste jongerenprojecten.

Wie zijn wij?
STAD (Stichting Talent And Dreams) is een snelgroeiend, tikkeltje eigenwijs maar super gemotiveerd jongerenprojectbureau in Leiden, Alkmaar, Bussum en Haarlem. STAD realiseert creatieve en innovatieve projecten gebaseerd op de intrinsieke motivatie van jongeren. De jongeren organiseren het project en jij maakt het waar! De projecten kunnen variëren van het opzetten van een festival tot de organisatie van een kunstroute of talentenshow. Geen idee is te gek! Misschien kun je ons in Leiden kennen van projecten zoals ROEM, de Leidse Nachtraad of KICKSTAD.

Project initiator (40 uur)
Voor onze vestiging in Leiden zijn wij op zoek naar een ondernemende, creatieve starter met kennis van eventmanagement. Wij bieden met ingang van 1 december 2018 een uitdagende functie aan als project initiator. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het begeleiden van vele jongerenprojecten en het beheren van een online platform en het leerwerkbedrijf. Het is een afwisselende en uitdagende baan, waarbij jij in een klein team in staat wordt gesteld culturele, maatschappelijke en ondernemende projecten te realiseren.

Wat ga je doen?
– nieuwe jongerenprojecten realiseren
– het begeleiden en coachen van jongeren volgens de STAD methodiek
– je beheert een online jongerenplatform
– jongerencampagnes vormgeven

Profieleisen:
– een ambitieuze starter
– je stopt niet voordat het geregeld is
– commercieel denkend en in staat acquisitie/sponsoring/fondsen aan een project te binden – je kunt je enthousiasme moeilijk verbergen
– niet volgens de gebaande paden wandelend; soms loop je verkeerd of achterstevoren.
– minimaal HBO geschoold

Waarom werken bij STAD?
– je belandt in een rijk netwerk in de culturele en maatschappelijke sector
– de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot projectmanager en mee te groeien met de organisatie – een aanstekelijke en ondernemende werksfeer
– volop uitdaging en persoonlijke groei
– salaris conform richtlijnen van de CAO Maatschappelijk Dienstverlening en Welzijn
– de mogelijkheid om op de KICKSTAD Tomos door Leiden te scheuren.

Kom jij STAD versterken? Solliciteer nu!
Mail je motivatiebrief met je curriculum vitae uiterlijk​ 26 oktober​​ ​​naar bart@stad-haarlem.nl
Meer informatie over STAD kan je vinden op www.stad-leiden.nl. Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Bart van Duin via 06-42235322.

Haarlem | Gooi | Alkmaar | ​Leiden

 

Featured image by STAD

Deel dit via: