DE GEVANGENIS: STAD GAAT DE CHALLENGE AAN

De gevangenis

De gevangenis challenge: alweer de vijfde en laatste challenge!

Voor ons nieuwe thema LEF is dit dan de  laatste Challenge. In deze Challenge gaan vijf van onze stagiaires de verlaten gevangenis Schutterswei in. Hoeveel lef heb jij om in het donker een verlaten gebouw binnen te lopen?

 

De gevangenis Schutterswei

De bekende verlaten gevangenis waar de serie Celblok H is gefilmd wordt bezocht door stagiaires van ons waarvan vier van deze stagiaires geen idee hebben wat hun daar binnen te wachten staat. Wij hebben voor hun een hele leuke verrassing in deze enge verlaten en donkere gevangenis. Twee van onze stagiaires gaan hun in de gevangenis bang maken zonder dat zij het door hebben. Een van de stagiaires binnen in de gevangenis is van alles op de hoogte en werkt mee om de andere vier bang te maken.  Via haar houden zij ook contact om op de hoogte te blijven waar iedereen is.

Ben je benieuwd naar hun reacties en hoe het is afgelopen? Bekijk dan ons filmpje hieronder.

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=fbYUW44ZXrU&t=1s’]

Video by STAD, via

Deel dit via:
Redactie