Ergernissen op vakantie, ken jij ze?

ergernissen

Het is vakantie… yeeey. Vakantie is natuurlijk super leuk. Lekker je rust vinden, je hoofd leeg maken en lol hebben met familie en vrienden. Hoe leuk een vakantie ook is er zijn altijd ergernissen in de zomer. STAD heeft voor jou een aantal zomer irritaties op een rijtje gezet in een strip.  

  1. EEN BRANDEND ZONNETJE:

Tuurlijk, een lekker zonnetje is altijd genieten. Je krijgt wat vitamine D binnen en je wordt lekker bruin. Maar soms kan de zon net iets harder branden dan je had verwacht. De ergernissen zijn helemaal erg als je er ’s nachts niet meer van kunt slapen.

2. REGEN, REGEN EN NOG EENS REGEN:

En jahoor, je zit in je eigen land waar het alleen maar blijft regenen. Dan besluit je op vakantie te gaan en schijnt het daar ook geen perfect weer te zijn. Het is bijna alsof je wordt achtervolgd door een regenwolk.

3. MUGGEN

Muggen. Nog zo’n zomerirritatie die we allemaal kennen. Ze prikken je en de volgende dag heb je ontzettend veel  jeuk.  Je hebt vast wel een meegemaakt dat je je heel goed insmeert met muggenspray, maar de volgende dag wakker wordt met overal muggenbulten. En dan vraag je jezelf: Hoe dan? Nog een ergernis er bij.

We kennen ze allemaal, de standaard vakantie irritaties die iedere zomer wel weer terug komen. Maar hé, niet vergeten vooral heel erg van jouw vrije dagen te genieten. Daar is jouw zomervakantie immers voor bedoeld.

Heb je zelf een nog een zomer irritatie? Laat het weten in de reacties. Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw vakantie irritaties.

Featured Image by STAD Alkmaar

Images by STAD Alkmaar

Deel dit via:
Redactie