Heb jij ook een goed idee?

Street King 071 – tweede editie

Gamers en sporters met elkaar mengen door een toernooi te organiseren waar dezelfde voetbalwedstrijden zowel in de zaal, als op de playstation worden gespeeld. Street King 071 had het allemaal.

Tijdens Street King Tournament in 2016 streden teams van 5 jongeren tussen 12-16 jaar om de titel Street King Leiden. Deze titel was te verdienen op twee verschillende manieren. Ieder team speelde namelijk iedere wedstrijd zowel in de vorm van zaalvoetbal als in de vorm van een potje FIFA 16. Het toernooi was een groot succes, zo groot dat ze het in 2018 voor de tweede organiseerden.

Street King 2.0
Dit toernooi werd nóg beter dan de vorige! De financiering was snel rond en ze wilden  minstens 12 teams trekken. Om ervoor te zorgen dat er genoeg teams mee zouden doen, hebben ze een toffe promo gemaakt , vette prijzen gefikst en de enige echte YousToub gefixt om de prijzen uit te reiken. 

De tweede editie was wederom een succes en wat is er hard gestreden om die prijzen. De aanwezigheid van YousTube bracht veel los bij de deelnemers.

Aan het eind van het toernooi werden de winnaars van het voetbal en FiFa toernooi voorzien van waardebonnen van Gamemania.

Image by Tweedrie


Resultaat: Nog beter, nog groter, nog succesvoller!
Fase: Afgerond