Heb jij ook een goed idee?

AVNTGRD presents: The Future

Wij hebben een nieuwe rapgroep in ons midden, genaamd AVNTGRD. Zij maken hiphop (newschool, trap, hiphop, R&B), zijn daarnaast bezig met een fashionlabel en ze zijn een online platform aan het opbouwen.

AVNTGRD is via Rey Tranquilo met Jessy Jayson bij ons binnengekomen. Deze boys willen heel graag met hun groep groot worden in de muziek, maar ze lopen tegen een paar zaken aan; het financieren van clips en studio’s, werken met vrijwilligers en het profileren tussen het andere enorme aanbod.

The Future
AVNTGRD is bijvoorbeeld nu bezig met het maken van video’s. In deze video laten ze beelden zien van bekende en onbekende artiesten, tentoonstellingen van designers, designers in actie, dj’s, etc. Door middel van deze video’s willen zij laten zien dat iedere artiest van binnen en van buiten Amsterdam podium verdient op evenementen.

De video’s staan direct in contact met het feest wat zij op korte termijn willen organiseren. Ze zien voor zich dat er wordt gedraaid door bekende artiesten, maar dat het tegelijkertijd is aangevuld met muziek die past binnen de kaders, maar (misschien nog) onbekend is voor het publiek.  Tegelijkertijd faciliteren zij een expositie voor een opkomende designer die ter plekke je kledingstuk customized. De sfeer is relaxed en open minded waardoor mensen lekker kunnen feesten maar ook kunnen chillen.

Afgelast
Allereerst hadden de boys het voor elkaar gekregen een stage te mogen hosten bij een groot festival in het v/d Werfpark, dit festival is helaas vanwege organisatorische redenen afgezegd.

Ze gaven het nog niet op en zijn uiteindelijk tot een goede overeenkomst gekomen met Gebr. de Nobel, om hun feest daar te geven. Uiteindelijk is dit er ook niet van gekomen, niet alles loopt zoals je verwacht en de heren kregen het te druk met hun muziek.

Grote Prijs van Nederland
Wel zijn de heren erg goed bezig, beide geven ze regelmatig nummers uit op Youtube en Spotify en Rey volgt momenteel de Herman Brood Academie voor muzikanten. Ook heeft Rey zijn talent dit jaar echt bewezen door het winnen van de Grote Prijs van Nederland in de categorie HipHop. Zie hiernaast de clip van hun lied: Heel Hoog.

Image and video by AVNTGRD